Enkelheten -i livet-
Tillit & Samtalet

Tillit & Samtalet

gemenskap i den kvinnliga kraften


Retreat med fokus på tillit och gemenskap i den kvinnliga kraften

Varmt välkommen att delta på en retreat där vi fokuserar på mötet, maten, kroppen och den kvinnliga kraften. Med yogan, meditation och samtalet som verktyg öppnar vi upp för tillit till oss själva och varandra.


Vi som guidar på retreaten är:

Petra Bråhammar Leg. Kurator & Mediyogaterapeut med lång erfarenhet av det existentiella samtalet & att guida medmänniskor med mental och känslomässig ohälsa inom primärvården. Utbildningar inom yoga & meditation. Läs mer på www.enkelheten.nu


Marianne Stellin Leg. Sjuksköterska med påbyggnad inom psykiatrin, samtalspedagog & diplomerad kostrådgivare med ett långt arbetsliv bakom sig inom sjukvården och där mött medmänniskor som hon guidat och stöttat.  


Vem kan deltaga

För kvinnor som har en längtan efter att ge sig själv en gåva, skapa återhämtning och få tiden att lyssna och reflektera till sin egen inre röst och tillåta sig att lita på den.

Men också till kvinnor som har en längtan att i gemenskapen med andra kvinnor dela med sig av sina insikter och upplevelser, tillåta sig att få stöd men också att lyssna till andra.

Vi blir ett stöd för oss själva och varandra när vi vågar dela med oss, dela känslor, skratta och gråta. Tillsammans är vi starka och det finns så mycket visdom som blommar upp när vi vågar möta varandra på den inre resan.

Du behöver inte ha gjort yoga och meditation innan, allt är i enkelhetens tecken, vi släpper prestation och krav, fokus är närvaro och mötet i det lugna och tillitsfulla.

För att alla ska få plats i samtalet är vi en mindre grupp deltagare.

Var/När

Vi är i Enkelhetens lokal i Kivik med närhet till hav och stenshuvud nationalpark samt att lokalen ligger granne med Ulriksdals trädgård som ger en magisk stämning till platsen.

Helgen den 13 november kl: 9:00 – 14 november kl: 14:00

Kort hur

Korta föreläsningar, samtal & reflektion i grupp, yoga och meditation.

Vi äter vegetarisk mat, lagad av rena råvaror.

Yoga och meditation

Vi kommer guida i olika meditationer samt landa i kroppen med HormonyYoga en medicinsk yoga för kvinnor som stärker den kvinnliga kraften och energin. 

Maten

Marianne håller korta föreläsningar om matens förmåga att ge dig njutning, både för kropp och knopp. Medan vi äter maten finns det möjlighet till frågor och diskussioner. Vi pratar också om vad ”unna mig” har för innebörd för dig. Så varmt välkommen att ta med dig frågor och funderingar, så att du ger dig själv valuta under din vistelse.

Kostnad och logi

Kursavgift & mat:                 3000 kr

Boende

Precis bredvid lokalen ligger Kaptenhuset B&B länk eller om du vill boka in dig på något annat trevligt boende i Kivik.

Anmälan

Gå in på (länken till min hemsida)

Avbokning

Med hänsyn till Covid- situationen accepterar vi sen avbokning och du får i stället möjlighet att delta i en senare kurs med oss.

Kursledare & kontakt

Petra Bråhammar                 petra@enkelheten.nu

Marianne Stellin                   marianne.stellin@gmail.com